Over AAA Classics

AAA-Classics is een jong en modern bedrijf, met een ongekende passie voor auto’s en dan met name voor klassieke auto’s. Wat dat betreft spreekt de naam voor zich. Groot geworden tussen klassieke en moderne auto's heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Althans op papier, want het is en blijft mijn grootste hobby.

Om uw auto zo goed mogelijk te transporteren ben ik in het bezit van een zeer unieke gesloten Brian-James trailer welke geschikt is voor transport van exclusieve auto's. Uw auto zal door mij persoonlijk worden opgehaald en afgeleverd op de bestemming die u wenst. Mocht u een vrijblijvende offerte willen opvragen dan kunt u mij telefonisch bereiken of per mail. Tevens kunt u het contactformulier invullen en zal ik met u contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
Directeur AAA-Classics

Maarten van ‘t Schip